Spelregels

De inleg zal €5,00 bedragen.

Dit bedrag dient uiterlijk 14 Juni 2018 te zijn overgemaakt op bankrekening NL27TRIO0338749160 ovv WK2018, danwel bij mij te zijn ingeleverd.

Je kunt je voorspellingen invullen en wijzigen tot op het moment dat het WK gaat beginnen. Dus vanaf 14 juni 2018 om 17:00 zal het niet meer mogelijk zijn je voorspellingen te veranderen

Niet voorspelde wedstrijden leveren uiteraard ook geen punten op. Dus let goed op dat je alle wedstrijden invult. Ditzelfde geldt voor niet ingevulde landen in de finale-wedstrijden.

De uitslagen zijn ook in te zien. Je kunt dus zelf controleren dat de uitslagen goed worden ingevuld. Daarnaast is het ook door jezelf te controleren of je altijd de punten krijgt die je verdient. Als je hierbij denkt dat er iets niet correct is ingevuld of berekend, laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten.

De uitslag die gebruikt wordt voor het bepalen van de punten, is de uiteindelijke uitslag. Dit is dus de eindstand na de reguliere speeltijd + de extra tijd + eventuele verlenging + eventuele strafschoppen

Bij het invullen van de groepswedsrijden geldt het volgende:

Voorbeeld: Wedstrijd: Frankrijk - Roemenië:
Wint Frankrijk, dan vul je 1 in
Wint Roemenië, dan vul je 2 in
Denk je dat ze gelijk eindigen, dan vul je een 3 in

Extra vragen: Deze vragen moet je niet vergeten in te vullen. Geen antwoord, betekent altijd fout. Ook is het niet toegestaan 'geen' als antwoord te geven. Je moet hier dus een naam van een speler invullen (voor en achternaam) De punten van deze vragen tellen alleen mee voor de einstand en dus niet voor de stand na de groepswedstrijden.

Bij gelijke stand van deelnemers (dus bij een gelijk aantal behaalde punten)  geldt het volgende:
Het prijzengeld dat bij deze plaats hoort, zal evenredig worden verdeeld door deze deelnemers. Als er dus twee mensen evenveel punten hebben en de meeste punten van allemaal, nemen ze dus in principe de eerste twee plekken in. De geldprijzen van plek 1 en 2 bij elkaar opgeteld worden dan dus verdeeld onder deze twee personen. En de prijs van de derde plek gaat dan dus naar de persoon (of personen) die daarna de meeste punten heeft.

Puntentelling:

De punten zullen als volgt worden uitgedeeld:

Prijsverdeling:

Het prijzengeld (€5,00 inleg x aantal betalende deelnemers) wordt als volgt verdeeld:

Overige zaken:

Bij alle overige zaken waar onduidelijkheid/onenigheid ontstaat en/of waarin niets wordt vermeld in deze spelregels, zullen de oprichters van deze poule beslissen (Mark Seinen en Sam Blom). Deze beslissing zal door een ieder geaccepteerd moeten worden. Geen mogelijkheid tot discusies. Eventueel kan de oprichter op deze beslissing terugkomen, of deze veranderen.